I'M BACK

 • Skrevet 31.okt.2011 klokken 23:06 i // Hverddag
 • Av NAVNET DITT

Happy halloween!!! 

haha, nå er jeg tilbake fra konfleiren! Det var overraskende koselig, og jeg ble kjent med mange nye folk. Det var litt mye drama og en del undervisning, men ellers var det kjempe gøy! Tok ingen bilder som jeg kan vise dere, men veninna mi gjorde det, så kanskje jeg får noen av henne som jeg kan vise dere! 

Skal prøve å få tatt noen bilder ute imorgen så det kanskje kommer et litt mer interresant innlegg...

♥Helle

DETAILS OF MY ROOM

 • Skrevet 31.okt.2011 klokken 17:59 i // Om oss
 • Av NAVNET DITT

beklager for dårlige bilder...
tycks? 

vil dere se hele rommet? 

♥M

WEBCAM OUTFIT

Heihei! Tenkte bare jeg skulle slenge inn dagens outfit før jeg stikker på skolen! :-) Har ikke på meg noe spesielt i dag..


he-he

Genser ONLY Bukse GINA TRICOT har også på meg noen ringer osv, men tok de ikke med på bildene. 

hade søtnoser ♥..

Forresten Helle er tilbake fra konfleir! Da blir det blogging fra hennes sine også! (Y)

-maja

MEGAN NICOLE

 • Skrevet 30.okt.2011 klokken 14:09 i // Musikk
 • Av NAVNET DITT

 

 

 

 

 

HVA SYNES DU OM MEGAN NICOLE? 

Personlig synes jeg hun er superflink!

M

UKENS ENGELSKE SITATER

1. She's broken

2. If haters want to bring you down, it only means that your above them'

3. I can make everyone believe that I don't love you, but I find it so difficult to convince myself that's its true.

4. I'd slap you in the face, but I don't want lice all over my hands.

5. Yes, I've changes, pain does that to people. 

6. If you live to be one hundred, I hope I live to be one hundred minus one day, so I never have to live without you.

7.  I've been around a mirror enough to know it's hard to change.

8. Shut up, no one asked for you oppinion

9. Some people just need a high-five, in the face.

10. Look me in the eye and say that you love me, so i know that it's just not something you say on facebook.

HVILKEN SYNES DU VAR BEST?

SYNES DU JEG BØR FORTSETTE MED ''UKENS ENGELSKE SITATER''?

- maja

STIKKER PÅ KAMP

 • Skrevet 29.okt.2011 klokken 11:15 i // Hverddag
 • Av NAVNET DITT

heiallesøte ♥

Jeg har nettopp vært verdens snilleste datter og laget frokost til familien, omelett, ble litt vel stekt :L Uansett Nå skal jeg kle på meg kampdrakt og fylle på vannflaska. Skal kjøre til Klæbu å spille mot j96. Har hørt at de er ett av NORGESbeste 96er lag... så LYKKE TIL, TIL OSS. (Y)

♥♥♥

SKAL DU SPILLE KAMP I DAG? 

HAR DU OGSÅ LAGET FROKOST I DAG?

senere i dag skal jeg sikkert en tur ut, blir mer blogging når jeg er tilbake. ♥M

JEG ELSKER

 • Skrevet 28.okt.2011 klokken 17:10 i // Om oss
 • Av NAVNET DITT

♥ Jeg elsker å gå fornøyd ut fra frysøren! Herlig å ha forandret på utseedet ditt, også blir du fornøyd. Da blir det jo en perfekt forandring (Y)

 ♥ Jeg elsker sommer! Lang ferie, brun, bade, være lenge ute, sove lenge, gå i shorts, reise bort. 

♥ Jeg elsker å ha jentekvelder, eller å være ute med jentene. Det er jo så koselig å få møte venninnene sine utenfor skolen, kose seg med evt. god mat (?), snakke sladder sammen, finne på noe morsomt sammen! 

♥ Jeg elsker godteri (smågodt). Skulle ønske alt det usunne var sunt, og motsatt. Det hadde vært så herlig! Det er spesielt godt med godteri på lørdager, da han du ligge å slappe av med venner eller familien og se tv.♥ HELG! Jeg elsker helg. Det samme med ferier, da kan du ta en avbrekk fra alt slit og mas. Bare slappe av, sove lenge, spise usunt, være med venner, se masse film, sitte mye på pcen osv. ahhh, HVEM ELSKER IKKE HELG OG FERIE??  

♥ Jeg elsker å sitte forran peisen, tullet inn i et pledd med stearinlys rundt deg og med en varm kakao på vinteren (kvelden, når det er mørkt ute, også kan du sitte å se ut på snøen som daler ned og slappe avvvv!

♥ Jeg elsker JUL! Juletiden, alt rundt julen, de få dagene før julaften, og juledagene etter julaften. Dagen før julaften er det jo hovmesteren, da samles hele familien og spiser litt godteri og får vi får oss en god latter. Blir aldri lei av hovmesteren (herlig tradisjon). På julaften står broren min og jeg opp grytidlig for å legg oss i sofaen med julestrømpen å se på juleserier. Det er så koselig! Elsker det! Senere på dagen ser vi tre nøtter til askepott også tar vi oss en tur i kirken, og på kvelden er det ribbe og gaver! <3

Dagene etter julaften har vi masse juleselskaper med mange andre i slekta. På det ene juleselskapet bruker alltid pappa å dele oss opp i lag og lage beat for beat. Utrolig morsomt. ALT I ALT, JUL = ♥♥♥

♥ Jeg elsker sydenturer, brun, varmt, bade og svømme, ut på resturant, spise ny ukjent mat, shoppe (hvis de har butikker) og sove lenge. 

♥  Jeg elsker å vinne kamper! Herlig følelse når du og alle på laget ditt jobber hardt og gir alt for å vinne, også lykkes dere.

♥ Jeg elsker håndball og fotball.♥ Jeg elsker å nå målet mitt. Trenger vel egentlig ikke forklare det mer (?). Alle liker vel å oppnå målene sine.

♥ Jeg elsker å presse meg til jeg ikke klarer noe mer, også dra hjem å bare slappe av. Herlig å for eksempel slite deg helt ut på en styrke trening, eller egen trening også kan du dra hjem å legge deg i badekaret eller bare slappe av foran tv'en.

♥ Jeg elsker å dra på bursdager! Det er så morsomt og koselig å få pynte seg, danse og spise masse godt med vennene dine. 
♥ Jeg elsker å se Frustrerte fruer eller Glee eller One three hill eller Gossip Girl eller Ugly Betty, hehe, men Frustrerte fruer er best :-D Blir aldri lei av det, de finner på så utrolig mye spennende og interessant. 

♥ Jeg elsker å synge. Det er så utrolig morsomt å synge, å synge gir meg en herlig følelse. Når jeg skal synge på en scene blir jeg veldig nervøs, spesielt rett før jeg begynner, men når jeg først er i gang vil jeg egentlig ikke stoppe :L

♥ Jeg elsker å ha et ryddig rom. 

♥Jeg elsker å høre på musikk, på bra musikk. RIHANNA, BEYONCE, ADELE, DEMI LOVATO, JUSTIN BIEBER osv, også hører jeg på ganske mange cover, spesielt av Megan Nicole, Julia Sheer, Tyler Ward, Tiffany Alvord. osv.


 

♥ Jeg elsker å shoppe. Spesielt hvis du shopper masse fint på salg, også kommer du hjem og er fornøyd med alt! 

♥ Jeg elsker  å få 6'er på skolen, det er en herlig følelse å lykkes med noe du har jobbet med, og pugget på. (Det gjelder også 5'ere) :-)

♥ Jeg elsker å ta bilder. Jeg elsker å ta bilder med speilrefleks, fokusbilder, nærbilder osv. Det er interressant :L det dumme er at jeg ikke har det selv -.- men jeg elsker å låne andres! (Y)
 HVA ELSKER DU?

ELSKER VI NOE AV DET SAMME? .. 

♥MAJA

HÅNDBALLTRENING

 • Skrevet 27.okt.2011 klokken 18:50 i // Hverddag
 • Av NAVNET DITT

Nå stikker jeg på håndballtrening, blir ikke mer blogging i dag (beklager), men jeg MÅ pugge til norskprøve i morgen. Den handler om virkemidler i litteræretekster osv♥...HVA SKAL DERE I DAG?

HAR DERE OGSÅ PRØVE I MORGEN? 

→ Maja

RÅESTE DAMA!

 • Skrevet 26.okt.2011 klokken 14:20 i // Musikk
 • Av NAVNET DITT
 

 

 

 

 HER ER EN VIDEO, HVOR FOLK HAR SENDT HENNE SPØRSMÅL SOM HUN SVARER PÅ! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ omg! forbilde! 

Og jeg syntes hun kledde rødt hår utrolig godt! (SELV OM HUN KLER ALT!) vurderer å farge det slik selv..  Neida, men det hadde kanskje vært litt kult? :L he-he.

- MAJA

HADE

 • Skrevet 25.okt.2011 klokken 18:37 i // Hverddag
 • Av NAVNET DITT

Heei! 

Imorgen drar jeg på konf. leir til Oppdal klokka 8 om morgenen (!!!!!) og kommer ikke igjen før på Søndag! FEM DAGER! gruer meg... Så nå holder jeg på å pakke til turen. Skulle egentlig gjort alt for å slippe å dra, siden jeg går glipp av så utrolig mye som jeg skulle gjort i fotballen og skolen osv, men jeg må jo dra uansett... Siden det ikke er nett der får vel Maja blogge mens jeg er borte♥

-Helle

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011
hits