Ting som irriterer meg!

  • Skrevet 01.nov.2011 klokken 13:52 i // Om oss
  • Av NAVNET DITT

♥Når mamma ''rydder'' etter meg. Vet ikke hvordan det er til dere, men hos meg er jeg den eneste med rom nede. Så når mamma kommer hjem og finner klær i ganger (som er rett ved mitt rom) kaster hun alt inn på rommet mitt. Når jeg kommer ned på mitt rom igjen, kaster jeg det ut, og neste gang jeg kommer på rommet mitt har mamma kastet det inn igjen. HALLO? DET ER IKE MITT?`DET ER EN GRUNN TIL AT JEG KASTER DET UT IGJEN!

 

Bloggere med utallige skrivefeil. Les gjennom innleggene før de blir postet! Det er bare slitsomt å lese alle skrivefeilene, å prøve å tyde det som står. Og hvertfall ikke skriv på deres dialekt, det er hvertfall irriterende. Skriv på bokmål.  (må egentlig begynne å sjekke mine egne innlegg litt bedre...) 

 

Folk som står å stirrer, og hvisker. Det er sykt annoying at noen står å stirrer på deg en stund, også når du snur deg begynner de å hviske til hverandre. HALLO? I see yah, bare kom å si hei :-)

 

♥Når man spiller inn stemmen din når du synger, men når du hører det etterpå høres det synkt surt ut. Og ikke slik som du forestilte deg det, i hele tatt. Du setter deg ned forran pc-en eller med mobilen, også føler du at du har en bra syngedag men når du hører deg selv på opptak etterpå høres det mildt sagt skuffende ut......................

 

♥Når du tar bilder av deg selv, evt. med selvutløser, så ser du etterpå at blitsen har fått fram alle urenhetene dine. Du føler selv du har sminket deg ganske pent og er litt fornøyd, så skal du prøve å ta evt. outfitbilder, profilbilder eller hvasomhelstbilder også ser du på bildet etterpå at blitsen har fremhevet enten nessen din, munnen din, ønene dine osv, slik som du ikke vil at de skal være. Eller at den har fått fram alle urenhetene -.-

 

Flere prøver på en dag, eller mange på en uke. Kan ikke lærerne tenke litt da, vi har faktisk et liv utenom skole og lekser også! Orker ikke bruke HELE uken på lekser og pugging. 

 

♥Når folk hinter til at andre skal si at de er pene. Foreklsempel når folk skriver på facebook: Kommenter profilbilde mitt, og jeg skriver på veggen din hva jeg synes om deg. LOL, la folk kommentere bildet ditt hvis de faktisk synes det er fint, ikke fordi de vil vite hvs du synes om deg! 

 

Folk som ''trur seg''. Sykt irriterende når folk tror de er bedre enn andre, og gir ekle ''liksom ikke stygge kommentarer'' når alle hører at kommentaren er frekk, for at de liksom er så mye kulere. Eh, nei

 

Når pc-en viser 10% strøm igjen. Det er som oftest når A. Jeg sitter oppe mens laderen er nede på rommet. B.Jeg orker rett og slett ikke hente den. C. Jeg er hos ei venninne og jeg har glemt den av hjemme....

 

Når jeg legger meg i sengen for å se frustrerte fruer på nettet, også kommer det opp: DU HAR SETT PÅ DETTE PROGRAMMET I 72MINUTTER, VENT I 30MINUTTER ELLER BESTILL PREMIUM. Det skjer som oftest når det er mest spennende eller mest drama. SÅ MÅ JEG VENTE I 30 MIN ?!? argh... har du forresten noe tips i mot det? :L

 

Når vi ikke har frokostblanding... Hva skal jeg da spise etter skolen, til frokost og evt. kveldsmat? HVA IRRITERER DEG? - maja

 

DETAILS OF MY ROOM

  • Skrevet 31.okt.2011 klokken 17:59 i // Om oss
  • Av NAVNET DITT

beklager for dårlige bilder...
tycks? 

vil dere se hele rommet? 

♥M

JEG ELSKER

  • Skrevet 28.okt.2011 klokken 17:10 i // Om oss
  • Av NAVNET DITT

♥ Jeg elsker å gå fornøyd ut fra frysøren! Herlig å ha forandret på utseedet ditt, også blir du fornøyd. Da blir det jo en perfekt forandring (Y)

 ♥ Jeg elsker sommer! Lang ferie, brun, bade, være lenge ute, sove lenge, gå i shorts, reise bort. 

♥ Jeg elsker å ha jentekvelder, eller å være ute med jentene. Det er jo så koselig å få møte venninnene sine utenfor skolen, kose seg med evt. god mat (?), snakke sladder sammen, finne på noe morsomt sammen! 

♥ Jeg elsker godteri (smågodt). Skulle ønske alt det usunne var sunt, og motsatt. Det hadde vært så herlig! Det er spesielt godt med godteri på lørdager, da han du ligge å slappe av med venner eller familien og se tv.♥ HELG! Jeg elsker helg. Det samme med ferier, da kan du ta en avbrekk fra alt slit og mas. Bare slappe av, sove lenge, spise usunt, være med venner, se masse film, sitte mye på pcen osv. ahhh, HVEM ELSKER IKKE HELG OG FERIE??  

♥ Jeg elsker å sitte forran peisen, tullet inn i et pledd med stearinlys rundt deg og med en varm kakao på vinteren (kvelden, når det er mørkt ute, også kan du sitte å se ut på snøen som daler ned og slappe avvvv!

♥ Jeg elsker JUL! Juletiden, alt rundt julen, de få dagene før julaften, og juledagene etter julaften. Dagen før julaften er det jo hovmesteren, da samles hele familien og spiser litt godteri og får vi får oss en god latter. Blir aldri lei av hovmesteren (herlig tradisjon). På julaften står broren min og jeg opp grytidlig for å legg oss i sofaen med julestrømpen å se på juleserier. Det er så koselig! Elsker det! Senere på dagen ser vi tre nøtter til askepott også tar vi oss en tur i kirken, og på kvelden er det ribbe og gaver! <3

Dagene etter julaften har vi masse juleselskaper med mange andre i slekta. På det ene juleselskapet bruker alltid pappa å dele oss opp i lag og lage beat for beat. Utrolig morsomt. ALT I ALT, JUL = ♥♥♥

♥ Jeg elsker sydenturer, brun, varmt, bade og svømme, ut på resturant, spise ny ukjent mat, shoppe (hvis de har butikker) og sove lenge. 

♥  Jeg elsker å vinne kamper! Herlig følelse når du og alle på laget ditt jobber hardt og gir alt for å vinne, også lykkes dere.

♥ Jeg elsker håndball og fotball.♥ Jeg elsker å nå målet mitt. Trenger vel egentlig ikke forklare det mer (?). Alle liker vel å oppnå målene sine.

♥ Jeg elsker å presse meg til jeg ikke klarer noe mer, også dra hjem å bare slappe av. Herlig å for eksempel slite deg helt ut på en styrke trening, eller egen trening også kan du dra hjem å legge deg i badekaret eller bare slappe av foran tv'en.

♥ Jeg elsker å dra på bursdager! Det er så morsomt og koselig å få pynte seg, danse og spise masse godt med vennene dine. 
♥ Jeg elsker å se Frustrerte fruer eller Glee eller One three hill eller Gossip Girl eller Ugly Betty, hehe, men Frustrerte fruer er best :-D Blir aldri lei av det, de finner på så utrolig mye spennende og interessant. 

♥ Jeg elsker å synge. Det er så utrolig morsomt å synge, å synge gir meg en herlig følelse. Når jeg skal synge på en scene blir jeg veldig nervøs, spesielt rett før jeg begynner, men når jeg først er i gang vil jeg egentlig ikke stoppe :L

♥ Jeg elsker å ha et ryddig rom. 

♥Jeg elsker å høre på musikk, på bra musikk. RIHANNA, BEYONCE, ADELE, DEMI LOVATO, JUSTIN BIEBER osv, også hører jeg på ganske mange cover, spesielt av Megan Nicole, Julia Sheer, Tyler Ward, Tiffany Alvord. osv.


 

♥ Jeg elsker å shoppe. Spesielt hvis du shopper masse fint på salg, også kommer du hjem og er fornøyd med alt! 

♥ Jeg elsker  å få 6'er på skolen, det er en herlig følelse å lykkes med noe du har jobbet med, og pugget på. (Det gjelder også 5'ere) :-)

♥ Jeg elsker å ta bilder. Jeg elsker å ta bilder med speilrefleks, fokusbilder, nærbilder osv. Det er interressant :L det dumme er at jeg ikke har det selv -.- men jeg elsker å låne andres! (Y)
 HVA ELSKER DU?

ELSKER VI NOE AV DET SAMME? .. 

♥MAJA

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011
hits