HÅRET MITT - ANBEFALTE PRODUKTER

Hei!

Jeg tenkte jeg skulle lage et innelgg om håret mitt og produktene jeg bruker. Er ikke så mye spesielt, men etter jeg begynte med disse produktene har håret mitt blitt mye mykere og fint. Visse dager, eller som oftest nå kjennes håret mitt ut som silke ♥♥
Shampo fra KMS. Denne bruker jeg to ganger i dusjen. Først masserer jeg den inn slik at jeg får ut skitten, deretter gjør jeg det engang til slik at det blir reint.Balsam fra KMS. Denne tar jeg i tuppene også stryker jeg litt over hele håret. Deretter setter jeg opp håret med en klype, så har jeg det i 2min til jeg skyller det ut. Heat protectiv fra REDKEN. Denne bruker jeg etter jeg har tørket håret. Den gjør håret ditt sterkere og den beskytter håret ditt. Hvis jeg bruker den rett etter jeg har dusjen trenger jeg ikke bruke den før jeg retter håret. Den trengs bare en gang, etter dusjen. Den bruker jeg i tuppene. 


Hårbørste fra SJETNE KLIPPERI. heh, litt teit navn, men man får ikke bare kjøpt slike hårbørster på Sjetneklipperi. Man kan finne slike på Coop Mega også vet jeg. Denne hårbørsten gjør ikke vondt, selv om man har floker. Og den sliter heller ikke på håret! 
Rettetangen min er fra PHILIPS. Jeg retter ikke håret vær dag, men denne rettetangenvil jeg anbefale sterkt! Den er superbra. + Når man skal klemme sidene mot håret er det to ''holdere'' ytterst på begge sidene slik at du slipper å brenne deg. Den bruker heller ikke lang tid på å varmes opp.


Glansspray fra KMS. Denne har jeg ikke brukt så mye, men når jeg først gjør det synes jeg selv den funker. Er ganske ny. Den gir deg en veldig fin glans i håret hele dagen. Hårspray fra CLYNOL. Bruker ikke hårspray så mye, men når jeg først gjør det bruker jeg denne. Den lukter godt, holder lenge, den er ikke slik at den blir sykt stiv i håret og den holder håret på plass. 

Alle hårproduktene lukter også godt! og det er jo selvfølgelig også et pluss ♥♥ (+)

Hvilke hårprodukter bruker du?

Hvilke vil du anbefale? 

Bruker vi noe av det samme? 

maja

 

2 kommentarer

danian

10.nov.2011 kl.17:08

Fine tips

Sunniva

10.nov.2011 kl.20:08

nei, vi bruker ingenting av det samme! ;)

Skriv en ny kommentar

hits